Deres

Már deres reggelekre ébredünk. Szép idõ volt, de hideg. Az idõjárás-elõrejelzés néha eltalálja, hogy mi is vár ránk, néha nem. Aztán mégis a legtöbb idõjárás jó valamire. Néha fázunk ugyan, de éppen az a jó a természet egyensúlyához. Még jó, hogy nincs hatalmunk dönteni az idõjárás felett, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy a döntéseink hatását csak igen szûk összefüggésben lássuk. Sokszor nem látjuk elõre, mibõl mi lehet még. Egy dolog, ami nem úgy alakult, ahogy gondoltuk, késõbb még sokkal többet hozhat a konyhára, mintha úgy valósulna meg, mint ahogy elõször szerettük volna.

Napi esemény: Megjelent Lukács Liza: Ágytól, asztaltól c. könyve. Majd még írok róla.

Szerző: empszi  2010.10.28. 21:25 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr125912927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.10.29. 05:24:26

M, ha incs is hatalma az embernek az idõjárás felett, azért megpróbálkozik uralkodni rajta, az más kérdés, hogy nem sikerült neki ....eddig még....:-)

M 2010.10.29. 06:09:57

skyppy, megpróbálkozik hát! :) Bár hasznosabb lenne adott esetben, ha tényezõnek venné a megváltoztathatatlant, és arra menne az energiája, hogy így mit lehet kihozni a helyzetbõl ezzel a megváltoztathatatlannal együtt.
süti beállítások módosítása