Átrajzolás

Ma R. volt itt. Õt csak úgy kaptam az Élettõl. Õ a gyógytornász a pszichowellness-projektembem. De most más irányú elfoglaltság miatt a projekt szünetel. :)

Ha nem lennének ennyire rövidek a napok, azt is gondolhatnám, hogy október eleje van, átrajzolta magát kicsit a naptár. De nem bánom. A naptár is átrajzolja magát meg néha a terveim is. De valahogy mindig érdekesen alakulnak a dolgok. Anya mûsorújságjában volt egy fohász, amit a minap felolvasott. Nem szokott nekem idézeteket olvasni, ezért biztosan van számomra jelentõsége. Most álljon itt:

„Uram, többé már nem idõt kérek Tõled, hogy ezt vagy azt tehessem. Csak kegyelmet kérek Tõled, hogy a nekem adott idõben az tegyem, amit Te akarsz.”

Azt hiszem, itt az idõ, hogy ezt a fohászt elfohászkodjam. Mindig annyi tervem van. Sokkal több, mint idõm. De kell-e mind? Melyik kell? Mi kell igazán? Már annyi mindent akartam, már csak egyet akarok: valóban azt tenni, amire születtem. "Legyen meg a Te akaratod!" Legyen átrajzolva minden akaratom erre!

Szerző: empszi  2010.11.04. 17:42 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr925912920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kati 2010.11.04. 18:09:16

Milyen szép pocija van ! Nem is tudtam ,hogy anya lesz,vagy elfelejtettem,nagyon örülök neki.

M 2010.11.04. 18:17:58

:) bizony, bizony. :)
süti beállítások módosítása