Még szerencse

Hát ennél jobb vasárnapom is volt már. Úgy néz ki, most éppen a kazánnal van baj. S ettõl kicsit zaklatott lettem. A wifi sem mûködik normálisan. Bár ha nincsenek itthon a gyerekek, akkor nem is kell. Viszont egy olyan létezõ probléma, amivel foglalkozni kell. Nagyon jó dolog a civilizáció, de ha valami homokszem kerül a gépezetbe, akkor mindig pánikközeli helyzetbe sodrom magam. Rám tör valami tehetetlen kiszolgáltatottság-érzés. És arra gondolok, hogy ha lenne rá pénz, akkor biztosan úgy alakítanám át a házat, hogy ha ezek a kényelmi cuccok becsõdölnek, még akkor is meglegyenek az emberi élte feltételei. Mert ugyebár kazán nélkül nem tudnánk fûteni. Gáz nélkül is megállna az élet. Meg a vezetékes víz és áram nélkül is. Pedig száz éve egyik sem volt, aztán mégis éltek emberek. Tehát semmi pánik. De legalább ez a süti jó lett.

Szerző: empszi  2010.11.07. 21:01 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr985912917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kati 2010.11.08. 16:41:44

Kedves M csak semmi pánik,az uram azt mondja ha hideg van össze kell bújni mint a koszosmalasok.A gázkazán mellé kell egy vegyestüzelésü,vagy a szobákba hõsugárzó,de hál istennek most egészjó idõ van.

M 2010.11.08. 18:09:10

Kati, a a vegyestüzelésû kazán megvan, csak éppen nincs bekötve. Még "nem kaptunk idõpontot" a kazánostól.

oximoron 2010.11.11. 22:46:14

mmmmnyyam! ez milyen suti? receptet is, legy szives! :)
süti beállítások módosítása