Napfogyatkozás

Ma napfogyatkozás volt délelõtt, csak látni nem lehetett, mert a felhõk és a köd eltakarta. De azért elég sötét volt, de nem tûnt fel különösebben ezen a zúzmarás napon. Ma a tanárságból hosszú napom van. De azért fõztem, írtam, fényképeztem is. :)

Ma még gyümölcssalátát tettem a fõzõs blogra, de holnapról elkezdem a húsnap, zöldségnap, tésztanap, gyümölcsnap sorozatot. Azért éppen holnap, mert eredetileg úgy gondoltam, hogy január 2-én kezdem ezt az egészet, és már több hónapra elõre beírtam a naptáramba az egyes napokat. Mivel nem hétfõn kezdtem a négynapos ciklusok szerint a recepteket, így a következõ húsnap csütörtök, s ennek elõestéjén, holnap teszek fel húsnapi ételt. Tegnap is elég jó volt a látogatottság. De már látom, hogy ha azt akarom csinálni, amit elterveztem, jó nagy munka lesz. Most még egy kicsit mereven csinálom, úgy érzem, de aztán remélem, sokkal lazábban tudom majd csinálni. Van már egy csomó képem, receptem, de mindig keveslem, és elégedetlen vagyok. De majd lazulok. Hiszen az is csak egy blog.

http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

Szerző: empszi  2011.01.04. 19:29 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr375912857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.01.04. 20:21:22

a mai részleges napfogyatkozást nem láttam anno a teljeset viszont igen.....:-))

2011.01.05. 06:41:31

Én is láttam, azt akkor, nagyon szép idõ volt, és nagyon emlékezetes a hangulata, bár innen nézve nem volt 100%-os.
süti beállítások módosítása