Februári tavasz

Annyira gyönyörû idõ volt ma is. VCS szavaira gondoltam, és kit voltam egy ideig. Megérte! Úgy egyébként meg dolgoztam. És attól tartok, hogy kerülget engem is valami nem túl jó dolog. Fáj a torkom, és a hangom is kezdett elmenni ma. Már kétszer volt életemben, hogy teljesen elment a hangom. No, akkor nincs más megoldás, mint a táppénz. Ma visszajöttek a kollégák, akik a múlt héten betegek voltak. De a gyerekek között még mindig sok a hiányzó. Délután egy kicsit néztem a tévét, és este itt volt R. és I. pár percig. Ezen kívül folytattam a EK-s anyagot. Jobban fogom szervezni a munkámat, jobban fogom szervezni a munkámat, jobbanfogomszervezniamunkámat!!! :)

Szerző: empszi  2011.02.07. 21:51 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr355912821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhal 2011.02.08. 09:16:59

Jaj Te...ez a frányaság így kezdõdik....szorítok.

mclub 2011.02.08. 21:45:41

Eddig még bírom talpon, bár eddig vitt a határidõ lendülete. Kíváncsi vagyok, hogy lerázom-e az a frányaságot, mert ahogy most vagyok, ennél is voltam már jobban is. De még van hangom - ha nagyon kell. :)
süti beállítások módosítása