Hitelt érdemlõen

Ma kerestem egy régebbi írásomat, amit a fõzõsbe kitehetnék, mert nem volt idõm semmi normálisat írni. Aztán kinyitottam a 2010-es EK-nak küldött anyagot, és mit látok?! Oda írtam a pszichés éhség - testi éhség témakörben. Mondom, 2010 februárjában! Tudtam, hogy elõbb utóbb elõkerül egy ilyen írás, de nem akartam arra idõt pocsékolni, hogy keresgélem. No, Liza? Szóval ott van "hitelt érdemlõen", hogy ez az én gondolatom több ezer példányban kinyomtatva. Most persze a minimum lenne egy nyilvános bocsánatkérés. És utána feltehetném a azt a kérdést... De nem kérdezek én semmit. Eddig is tudtam, hogy igazam van. Nem változott semmi. Ha rászánok fél órát, és átnézem a régi írásaimat, megtaláltam volna akkor is, amikor elhangzott a vád. Azt kívánom ennek a szerencsétlen asszonynak, hogy minél elõbb gyógyuljon meg. Ez a legtöbb, amit tehetek érte.

Este esett a hó. Remélem azért az utak jól járhatók. Hajnalban indulok. Ami a fényképen látható, az a fõzõsben lesz, remélem, holnap este. :)

http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

No, ez meg egy esti havas kép J-tõl

Szerző: empszi  2011.02.25. 21:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr635912802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása