Pihentebb

Ma délután rendelt az orvos. A földesen mentem le. Arra rövidebb, és nem kell annyit beszélgetni. Mivel alig szólaltam meg ma, és mézet is ettem meg azt a szörnyedelmet is, amit az orvos adott, már sokkal jobb a helyzet, de azért beszélni nincs nagy kedvem, s nyelni se nagyon. Egy kicsit még szédülök, de már azért sokkal jobban vagyok, mint tegnap ilyenkor. Gyönyörû idõ volt. De azért még így is sikerült olyan emberrel találkoznom, aki azon sóhajtozott, hogy soha nem lesz már jó idõ. Bár, ha már éppen az van, akkor valóban nem "lesz", mert "van". :) No, azért még jobb lesz, ha pihenek egy kicsit. :)

Szerző: empszi  2011.03.08. 21:38 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr415912791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsike 2011.03.09. 06:11:43

Brrr..... en sem szeretek olyan emberekkel talalkozni, akikbol aradnak a negativ gondolatok, a kishituseg, pesszimizmus.... Te pedig csakazertis hamar meggyogyulsz! Mert maskeppen nem tortenhet! :-)
süti beállítások módosítása