Ma átadom a szót

Tizenegy éve segítem a (Fotex) MKB Veszprém KC kézilabdacsapatát az utazásaik szervezésében, és tolmácsolással (stb), most fordult elõ elõször, hogy az ottlétem ellenére kikaptunk… A vasárnapi, Montpellier-ben elszenvedett vereségünk azt hozta, hogy a pontegyenlõség dacára, de rosszabb gólkülönbséggel zártunk második helyen, és éppen a vendéglátóink, a Montpellier mögött. És azt is eredményezte még ez a hétvége, hogy a Bajnokok Ligájában a következõ ellenfelünk a Barcelona lesz… De azért magángépen átrepkedni Európa fölött, az se volt rosz! A képen a sajtótájékoztató látható, én ott ülök középen, kék ingben.

(Balról-jobbra: Issam Tej, a Montpellier tunéziai válogatott játékosa, Patrice Canayer a Montpellier edzõje, a mellette ülõ féfri a sportpalota igazgatója, aztán én, majd Mocsai Lajos, és Császár Gábor, a veszprémi csapat és a magyar válogatott edzõje, ill. irányító játékosa.)

Bejegyezte: JJ

Szerző: empszi  2011.03.09. 21:17 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr945912790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.20. 15:57:11

No milyen érdekes az élet , a Katica édesapja Kiss Kálmán szokta vinni a repülön a Veszprém kézilabda csapatát...és néha a meccsen is ott van Ágnes

mclub 2011.03.20. 20:10:03

Ágnes! Ez valóban nagyon érdekes! :)
süti beállítások módosítása