Tyúkhúr

Ma csináltam egy csomó dolgot, amit nem terveztem elõre, s amit meg terveztem az nem készült el. A mosógépné kellett kipakolni, mert folyt belõle a víz, aztán a nagy polcot tettem rendbe. Megcsináltam a fügést is, de nem sikerült szépre, úgyhogy holnap megismétlem. Egy kicsit a kertben is voltam, s akkor tûnt föl, hogy mennyire szép a tyúkhúr. És úgy gondoltam, most megkóstolom. Eszembe jutott, hogy tavaly hogy néztek rám a boltban, amikor azt mondtam, hogy szedtünk csalánt a tanösvényen, és levest fogok belõle fõzni. Hát még most hogy néztek volna, amikor azt mondom, hogy tyúkhúrt ettem. Igazából csak úgy magában a saláta nem volt jó belõle. Valamivel kombinálni kell, hogy élvezhetõ legyen. De vajon fokhagymával párolva finom volt. Most figyelem, hogy mit szól hozzá a gyomrom, de teljesen rendben van.

És egyébként nagyon szép idõ volt. Kezd hajtani a menta. És szépen rügyezik az orgona és a mogyoró. Meg sok apró kék kis virág is van a kerten, de ez volt már februárban is.

Szerző: empszi  2011.03.14. 21:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr515912785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása