Sándor napján

Ó, hát ez is egy zûrös nap volt. Reggel annyira bedugult a fülem, hogy alig hallottam. Elmentem az orvoshoz, kiderült, hogy hétfõn lesz legközelebb. Iskola után mentem a piacra, mert holnap ugye dolgozunk hétfõ szerint, így nem tudok menni. Aztán az SzTK fülészetre szerettem volna bejutni,ahol is közölték, hogyha nincs idõpontom, akkor számítsak 4-5 óra várakozásra. No, akkor hétfõre kértem inkább idõpontot. Aztán megint jobb most a fülem. Közben J. intézi a nehéz ügyeit. Vele kommunikáltam. Azért nagy dolog ez az elektronikus kommunikáció. Most még fõzök holnapra. És ma van Sándor-nap. A legszebb az egész napban az volt, hogy a Lánc utcai rendelõ mögött észrevettem, hogy kezdenek virágozni a fák és az aranyesõ.

Szerző: empszi  2011.03.18. 19:53 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr215912781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.03.19. 04:13:18

Itt is minden zöldül, annyira sajnálom õket, mert jön a hideg megint mintha incselkedne velünk a tavasz.... Remélem hamar meggyógyul a füled....nálunk mindenkinek gondja van vele,csak nekem nem...de tudom mennyire megkínozza õket.....

mclub 2011.03.19. 21:50:08

skyppy, az idõ nekünk dolgozik. Úgyis tavasz lesz! :)
süti beállítások módosítása