Képes vagyok

Szerda lévén ügyleletes voltam. De ilyenkor, amikor ilyen szép idõ van, és kint lehet lenni az udvaron, akkor nem bánom. Csak akkor rossz, amikor a folyosón kell lennem a zajban. A tanösvény kerítésénél van egy növényke. Nagyon gyanús nekem, hogy turbolya, de nem vagyok róla száz százalékig meggyõzõdve. Senki nem ismeri. Senki nem ismeri a növényeket (sem.) Most ámuldozok rajta lépten-nyomon, hogy mennyire nem figyelünk a világra, amelyben élünk. Jó, rendben van, amíg nem akartam turbolyát enni, engem sem érdekelt. De miért nem akartam? Miért nem érdekelt. Jó, tudom, nem volt rá idõm. Most meg idõmilliomos vagyok. :) Rohanunk, hogy elérjünk a földi paradicsomba, és azt sem vennénk észre, ah végigcsörtetnénk rajta. Vagy csak túlélni akarunk? Mit? Az életünket? Vagy éppen csak ezt a problémát. De akkor már ott a másik. Ma amikor jöttem haza, az járt az eszembe, hogy egyszer mondtam BL.-nak azt a mózeses példát. Hogy addig gyõztek, amíg fenn tudta tartani a kezét, és amikor nem bírta már, akkor az ellenség kerekedett felül. Így éreztem nagyon sokáig. Hogy bírnom kell. Azt tanácsolta, hogy cseréljem le a képet a vízen járásosra. És igaza lett, mint mindig. Ma úgy éreztem, hogy ez fordulópont volt. Igen, ennek a képnek a cseréje. Mondom én, hogy nincsen zseniálisabb módszer az NLP-nél a változáshoz. Úgy egyébként meg voltam a jegyzõnél, és a parkban már kezd nyílin a tulipánfa, mint a fenti képen látszik.

Szerző: empszi  2011.03.30. 21:02 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr1005912769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.03.31. 04:42:25

én is tulipán fának néztem, de mivel arról az ismeretlen növénykérõl olvastam , gondoltam azt fotóztad le:-))) ilyen egyszerû lenne?....cseréljük le a bennünk lévõ képet?...

mclub 2011.03.31. 21:43:00

Skyppy, igen ez valójában ilyen egyszerû. Az már egy kicsit bonyolultabb, hogy meg is találjuk a lecserélendõt, és le is cseréljük, de nem is megoldhatatlan. Olyan ez, mit az az autószerelõ 10.001 forintos kalapácsütése a viccben. 1 Ft. a kalapácsütés, 10.000, ha tudom, hova kell ütni.
süti beállítások módosítása