Szeles

Tegnap este már nem éreztem jó magam. Reggelre kialudtam minden bajom. Elmentünk a szokásos szombati bevásárlókörútra, de alig éltem már mire hazaértünk. Annyira szédültem, úgy elment az erõm, hogy úgy éreztem, elájulok. Gyorsan lefeküdtem, aztán jobb lett. El is mentem a kutyákat kiengedni. Ennyit gyönyörködtem ma a tavaszban. Bár annyira fúj a szél, hogy majdhogynem elviselhetetlen. Lehet, hogy ez is közrejátszott a rosszullétemben. Nem is csináltam ma semmit érdemben. Azt hiszem, itt be is fejezem a napot. Ma már úgyis csak lézengek. Aztán holnapra – remélem – már minden rendben lesz.

Szerző: empszi  2011.04.09. 18:07 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr145912759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.04.09. 18:45:56

M jobbulást.....tegnap én sem voltam topon, sõt kimondottan fáradt voltam....és nagyon nyûgös....

2011.04.11. 13:55:22

Skyppy, köszönöm. Nyilván ez a bolond szél mindannyiunknak nehéz. Meg hát néha már nehezebb kicsit, mint harminc éve. :)
süti beállítások módosítása