Pasik a padon

Hosszú nap volt ez a mai. A tormával kezdtem. Aztán Pest. Dugóba kerültünk, mert volt egy baleset az M0-on. Több mint egy óra araszolás az autópályán. Ettõl egy kicsit rohanósra sikerült, de azért nagyon érdekes volt, ahogy ettõl a dolgok alakultak. Most még kiszedem a sonkát, ráteszem a tormát, lepréselem, hogy holnap estig olyan legyen, amilyennek lennie kell.

Szerző: empszi  2011.04.22. 19:56 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr925912746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsike 2011.04.23. 06:55:49

A pasikon mar latszik, hogy igazi tavasz van! Azert remelem ez a hetvege hoz egy kis pihenest is! Aldott, boldog Husveti Unnepet kivanok Nektek szeretettel!

SA.. 2011.04.23. 08:58:06

Õket már láttam valahol. :D:D:D Az autóbáhn ilyen. Ha minden OK, akkor gyorsabb, ha meg nem, akkor még fizetsz is, hogy késõbb érj. Az M0.ást mi mindig kikerüljük, Budafok alatt letérünk a hatosról, és országúton irány a cél. Vannak városi dugók is, de az még mindig elviselhetõbb, mint a beállt M0. Együtt lesztek gondolom mind. Az enyémek is gyûlnek Norvégiából, Németországból, Amerikából.
süti beállítások módosítása