Húsvéthétfõ

Reggel már megint kicsit fájt a torkom. Mintha lenne ott belül középen bennem egy gyulladás, már március eleje óta, ami több kevesebb erõvel elõjön. Most éppen az erõsebb fázisba akar lépni, úgy érezem, úgyhogy megyek is aludni. Úgy gondolom, hogy nem ettem sokat az ünnepekben, mégis nehéznek érzem a gyomrom. Talán az elmúlt hetek zöldjeihez képeset ezek a húsok mégis soknak bizonyulnak. De nem is a húsokat érzem soknak, hanem inkább az édességet. Ez furcsa. De bajnak nem baj. Legfeljebb nem eszem. Mindennek ellenére azét nem hagytam volna ki a ma délelõtti bemenést. És örülök, hogy így döntöttem. És itt is kaptam egy nagyon szép példát arra, hogy nem kell erõnkön felül tennünk semmit, mert vagy plusz erõt kapunk vagy könnyítést. Mint én egy nem várt helyet. :)

Szerző: empszi  2011.04.25. 19:18 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr305912743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsike 2011.04.26. 07:04:50

Pontosan ikyen torokbajom van nekem is. Remelem elmulik! Es igen! A rengeteg salata utan en is ereztem a husveti etelek nehezseget. Visszaterek a salatakhoz! :-) Hol van ez a nagyonb szep hely? Megirod majd egyszer?

2011.04.26. 07:29:25

Ircsike, ez a pécsi székesegyház vagyis már dóm rangban lévõ templom.

Ircsike 2011.04.28. 06:19:22

Koszonom! Jovo heten eloben fogom latni! :-D Juheeeeeeeee!
süti beállítások módosítása