(Talaj)takaró

Ma, amikor hozták a kislányok a tojást, megkérdezték, hogy mit kaptam húsvétra. Azt válaszoltam, hogy ezt a napot, amikor nem kell csinálom semmit. És tényleg. Gyakorlatilag egész nap feküdtem. És most már egy kicsit jobban vagyok. Talán reggelre teljesen rendbe jövök. Bár még fáj kicsit a torkom, de a fejem már nem. Aludtam is pár rövidkét a nap folyamán, meg olvastam. És elsõsorban nyugodtan voltam. Bár néha felbuzdult bennem, hogy mennyi teendõ lenne, de végülis teendõ mindig van. És az nem segít senkin, ha csak húzom a belem. Holnap ügyeletes vagyok. Idõben elmegyek reggel.

Szerző: empszi  2011.04.26. 19:50 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr105912742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.04.27. 03:52:00

M én is egyre jobban tudok örülni a semmittevõs napoknak....és valóban , mindig van tenni való, nem szalad el semmi.....:-)) Jobbulást kívánok neked is, én már beérném azzal is, ha lenne kedvem dolgokhoz.....

amerika24 2011.04.27. 09:06:16

...akarva akaratlanul is Örkény egypercese jutott az eszembe...:) Hogylétemrõl: - Jó napot. - Jó napot. - Hogy van? - Köszönöm, jól. - És az egészsége hogy szolgál? - Nincs okom panaszra. - De minek húzza azt a kötelet maga után? - Kötelet? - kérdezem hátrapillantva. - Azok a beleim.

Ircsike 2011.04.28. 06:20:46

Orulok, hogy tudtal pihenni! :-)
süti beállítások módosítása