Madarak és fák napján a tanösvényen

A tanösvény egyszerûen gyönyörû. Mindig csak lelkesedéssel tudok róla beszélni. Annyi lehetõség van benne, hogy elmondani sem tudom. Mit akarunk még? Mi kéne még, hogy egy kicsit örülni tudjunk? Negyedik ötödik órában osztályonkénti akadályverseny volt a madarak és fák napja alakalmából. Nagyon jó volt ez így. Annyira lelkesen csinálták a gyerekeim, hogy öröm volt nézni. Persze, a gyõzelem reményében ténykedtek, de „csak” másodikak lettek. Ez mintha kicsit kedvüket szegte volna, de majd holnap beszélünk errõl velük egy kicsit. Szóval én ma is nagyon örültem. És akkor még azt nem is mondtam, hogy reggel milyen sok fecskét láttam.

Szerző: empszi  2011.05.19. 22:03 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr65912714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.05.20. 04:54:48

:-)) anno nekünk még egy egész napos kirándulás volt a madarak-fák napja....most már csak két óra a tanítás végén?.....

2011.05.20. 05:52:15

skypyy, igen, én is emlékeszem erre. Jó is volt az! Most nem fér bele annyi kirándulás a tanévbe, mert azokat a napokat nem számozhatjuk, amikor egész nap kirándultunk. Nem jó ez így, de most ez ilyen. Viszont nekünk óriási elõnyünk, hogy a tanösvény az iskola udvarából nyílik. Így az oda-visszaút nem vesz idõt igénybe. :)))
süti beállítások módosítása