Pénteki partiarc

Bolondoztunk a gyerekekkel, hogy tegyem fel ezt a szemüveget, aztán lefényképeztek, s mulattak, hogy rajtam van ez a szemüveg. Néha elég kicsi kell nekik a vidámsághoz. Én is csak mosolyogtam rajta, ezért legyen ma ez itt. Egyébként szép nap volt ez a mai. Ma szedtem elõször epret a kertbõl. Délután meg turkálni voltunk. Már itt lenne az ideje egy nagy selejtezésnek. Mert a cuccok világában is mûködnie kell az áramlásnak.

Szerző: empszi  2011.05.20. 20:20 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr245912713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.05.20. 22:01:14

mûködik is...mármint a szabad áramlás a cuccok világába...az én gyerekeim hordták a nõvérem gyerekeinek a ruháját, és a nõvérem unokái az én gyerekeim ruháit....tudod, érdekes volt látni a kislányomat abban a bundácskában amiben még kiskamaszkoromban a nõvérem kislányát cipeltem...:-))))

mclub 2011.05.22. 21:49:59

skyppy, ez tényleg jó így... :)
süti beállítások módosítása