Rigó

Ma Baján voltunk meggyet szedni. A háznál eléggé nagy a nyugalom a kertben, így jó helye van a rigóknak. Meglepõen szelídek voltak. Nem vagyok elég tájékozott rigóügyben. Azt hittem, hogy feketerigó, de most látom a képen, hogy nem is sárga a csõre. Lehet, hogy nem is rigó? De most pár napig még biztosan nem lesz annyi idõm, hogy utánanézzek. Hiába, szünet van, nincs idõm. :) Holnap reggel korán lemegyek az iskolába. Segítek a ballagási elõkészületeknél. Aztán meg tanévzáró értekezlet. De meggyet is akarok eltenni. Most még van egy kis adminisztráció, és még fõznöm is kell holnapra. Na, megyek. Azért lesz még több idõm is. Ja, a fõzõsben ma leírtam a receptjét annak a nagyon egyszerû sósnak, amit a tanári bulira sütöttem. http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

Szerző: empszi  2011.06.17. 21:13 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr555912683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.06.17. 21:34:09

ez olyan mint egy rigó....itt is van egy aki minden este ott ül az egyik ház kéményén és be nem áll a szája.....:-)))....az jutott eszembe, vén legény, mert mindig egyedül van, és nincs akivel beszélgessen, így kiül a kémény tetejére, és elmondja mindenkinek...:-)))

Ircsike 2011.06.18. 06:01:43

Szia Gyongyi! Itt szeretnem jelezni, hogy egyaltalan nem tudok kommentelni a blogspoton! :( Pedig az a negyedes ...... Remelem megjavul hamarosan a rendszer. Madardalos, gyonyoru hetveget kivanok! :)

mclub 2011.06.18. 21:28:25

skyppy, elég jól tudják mondani ezek a rigók. :) Ircsike, nem tudom, hogy mi lehet, de majdcsak megjavul. Neked is nagyon szép hétvégét kívánok! :)
süti beállítások módosítása