VCS

Ma meglátogatott VCS alias Lazac. Nagyon örültem neki. Jót beszélgettünk. Nagyon érdekes dolog olyan emberrel találkozni személyesen, akivel leginkább a virtuális világban szoktunk beszélgetni. Jó így találkozni, mert valóságosabb lesz tõle ez a blogolósdi. Hiszen végülis mindenki azt ír, amit akar. Aztán mindig akadnak olyanok, aki megkérdõjelezik, hogy egyáltalán olyan-e az az ember, mint amilyennek mutatja magát. Nekem is szóltak már be kommentben, de ha van olyan ismerõs, aki a válóságban is ismer, akkor õ olyan, mint egy tanú az igazam mellett. VCS ilyen. Õ már évekkel ezelõtt kíváncsi volt rám, s akkor is meglátogatott, amikor beteg voltam, és már máskor is találkoztunk. Szóval, nagyon jó, hogy itt jártál, VCS! :) :) :)

Úgy egyébként meg nagy meszelésben vagyok. A spájz kész. Vagyis még este lemeszeltem egy soron, hogy holnap már ezzel ne legyen gond. Már „csak” visszapakolni kell holnap.

Szerző: empszi  2011.06.23. 22:32 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr985912677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VCS 2011.06.24. 06:33:10

Kedves Gyöngyi! Nekem is nagyon jó volt a tegnapi találkozás. :) Köszönöm a beszélgetést a finom meggyet, és az oregánót is. :) A meszelés már tegnap is baba volt. :) A virtuális világról ugyanaz a véleményem, mint neked. Aki nem meri magát megmutatni, csak írkál össze vissza, az nem hiteles a számomra. Ölellek szeretettel. :)

mclub 2011.06.24. 22:02:03

Akkor most a spájz fehér falába ez a találkozás is bele van meszelve. :)
süti beállítások módosítása