Ma van Szent Iván, de hideg van

Reggel elmentünk a szombati túránkra, piac, Spar, patika. Igaz, hogy ma még csak péntek volt, de holnapra más a terv. Aztán fõztem, fényképeztem, és pakoltam vissza a spájzba, de nem lettem kész. Úgy éreztem, olyan vagyok, mint a lassított felvétel. Nem értem magam. Azt hiszem, a türelmet kell leginkább gyakorolnom, és megszoknom, hogy véges az erõm. Mindig többet akarok, mint amennyit birok. Ezt még nem fejtettem meg. De most megyek aludni, mert holnap megint korán kelek, egy kicsit kiruccanunk, és csak délután leszek itthon. Ja, és felfedeztem (azt hiszem), hogy hol van a rozsdafarkúak fészke. És a rózsa, amit õsszel vettem, meghozta az elsõ virágját. :)

Szerző: empszi  2011.06.24. 21:58 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr875912676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m_eszty 2011.06.25. 07:52:40

Nálunk is lakik egy rozsdafarkú család. A páraelszívó kivezetõ csövébe fészkeltek bele. Azóta nem használom, inkább ablakot nyitok a konyhában:)

mclub 2011.06.25. 22:51:54

m_eszty, nagyon vidám dolog az, ha az embernek van saját madara, megéri... :)
süti beállítások módosítása