Sarlós Boldogasszony napja

Na, végre! Most már jobban vagyok. Délután aludtam, s úgy ébredtem, hogy kategóriákkal jobban érzem magam. Sõt most már egészen jól vagyok. Mondjuk, még egy kicsit olyan érzésem van, mintha egy kicsit fáradt lennék, no ennek semmi alapja, mert már majd egy hete nem csinálok semmit. Meg még egy kicsit fáj a torkom, de legalább most már hat órát egyfolytában fent voltam, és még csinálni is tudtam ezt-azt. És R-ék is itt voltak egy kicsit. Igaz, mondtam, nem jöjjenek 3 lépésnél közelebb hozzám, és csak az udvaron beszélgettünk, de jól voltam. Nagyon aranyos a kicsi. Olyan érdekes, hogy mennyit változik egy-egy találkozásunk között. Sok kajszi van az idén. De a hatalmas szél rengeteget lerázott. Azért jó az is, csak ki kell válogatni. Legalább is remélem. Külön fõzöm meg. Majd meglátom. Most már elállt a szél, remélem,nem is kezdi újra. Ma van az egerági búcsú: Sarlós Boldogasszony. Aratásidõ van.

Szerző: empszi  2011.07.02. 22:09 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr805912668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2011.07.03. 06:59:24

Örülök, hogy jobban vagy...:)...szerintem a barackok is érzik, s várnak rád nagyon... ...érdekes volt olvasnom tegnap a Sarlós Boldogasszony napját...keresgéltem a népszokások között....az óriási kombajnok elõtt azok a pici sarlók a nõk kezében...és sosem panaszkodtak...:)...

mclub 2011.07.03. 22:05:14

Amerika, :)
süti beállítások módosítása