Esõs péntek

Hûvös, esõs idõ volt egész nap. Anyával voltunk orvosnál, hála Istennek, nem beteg, csak néha megyünk ellenõrzésre. Bár erõs kétségeim vannak a dolog értelmével kapcsolatban. Teljesen formálisnak érzem az egészet. Ezen kívül folytattam a festést. Elég jól haladok, és örömmel csinálom. De nagyon sok van, és nem vagyok hatékony. Mondhatnám azt is, hogy kezdõ kisinas vagyok ebben a mesterségben, csak sajnos mester nincs mellettem, ezért mindent a saját káromon kell megtanulnom. Viszont lelkes vagyok. Csak elég legyen az idõ. A fõzõsblog sínyli meg ezt a munkát. Arra már végképp nem jut sem figyelem sem erõm.

Szerző: empszi  2011.07.29. 20:15 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr715912641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.07.29. 20:36:51

:-)) azért jó, hogy ide írsz...szeretem olvasni....:-) tudod ez fura, mert hiába csak a napi munkáidról, hétköznapi dolgokról van benne szó, de valahogy úgy teszed, hogy muszáj elgondolkodnom rajta, valami mélyebb, sokkal több ez mint egy kis beszámoló a napjaidról.....

mclub 2011.07.30. 07:46:59

:) skyppy, örülök, ha így van. :)
süti beállítások módosítása