Csütörtök

Megérkeztek a gyerek Pestre. Nem mentünk most fel, mert nem lett volna értelme. Gondolom, ma aludtak, hiszen nagyon hosszú volt az út. Aztán találkoznak az ottani rokonokkal, barátokkal holnap. És szombaton meg megyünk értük. :) :) :) Már tervezgetem a továbbiakat. De semmit nem akarok erõltetni. Csak olyan programok legyenek, amihez kedvük van. Csak lazán szeretném. Szerintem az otthonnak az az egyik fontos tulajdonsága, hogy az ember úgy lehetõleg viselkedhessen, ahogy jólesik neki.

Délelõtt megvarrtam és feltettem a függönyt és a kék drapériát. (Tegnap meghozták a tükröket.) Itt volt G és L. Fõztem paradicsomos krumplit. Délután pakoltunk. Már megint esteledett, amikor kijutottam a kertbe. Föltettem a fõzõsre azt a bejegyzést, amibõl egy pillanatra már aktiváltam a receptes részt, és így már megjelent a mások kedvencei között. Holnap reggel piac, aztán fõzök hétvégére. És még, amihez lesz erõm. Marad még ezer dolog, úgyhogy bõséges a választék tennivalókból. De semmi nem szalad el, amire eddig nem jutott idõ. Szombaton meg indulunk.

Szerző: empszi  2011.08.11. 21:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr955912627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása