Fogas kérdés

Skyppynek feltûnt, hogy sokat vagyok fáradt mostanában. Igen, sajnos ez így van. És nem is nagyon tudok ezzel mit kezdeni. Nagyrészt a „Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka” tipikus esetét éltem. Annyi minden érdekel, annyi mindent szeretnék megtenni, de közben a hétköznapi dolgokat is csinálni kell… Hát, nem tudom. Valamit nem egészen jól csinálok – még. De meg fogom találni a megoldást. Másrészt nem bírok már annyit, mint régebben, és ez zavar. Ebbe nehezen törõdök bele. Reggel pl. felkeltem fél ötkor, hogy mindennel végezzek, amit terveztem, de a testem fellázadt. Rosszul lettem, vissza kellett feküdnöm, és aludtam még másfél órát. Érdekes, de jó is, hogy nálam az alvás jelenti a megoldást a fizikai bajaimra. De van azért valami nem jó is bennem. Ez a hónapok óta bennem bujkáló, fel-felobbanó gyulladások. Torok, fül ilyesmi. Arra jutottam, hogy ezt csak a fogam okozhatja. És ma végre el is mentem a fogorvoshoz, és járni fogok addig, amíg minden fogamat teljesen rendbe hozza. Ez nem lesz egyszerû menet, mert a következõ idõpontot 20-ára kaptam. Nagyon túlterhelt a doki. De kivárom. És bízom benne, hogy ezzel kategóriákat javul majd a helyzet. Ferenc holnap megy Ópusztaszerre. Nagyon kíváncsi vagyok. Reggel még pakolni kell. Hat után indulnak, úgyhogy megyek is aludni.

Szerző: empszi  2011.09.05. 22:12 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr935912600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.09.06. 04:27:56

M ezt már magamon is észrevettem....sokkal hamarabb elfáradok, egészen máshogy kell elosztani a munkát mint régen....több idõbe kerül..... bizony egy gyulladt fog sok gondot okozhat....jobbulást kívánok neked.....
süti beállítások módosítása