Kedd

Ma folytattam a felkészülést a népszámláló munkára. Holnap megyünk Siklósra, lesz valami vizsga. Hát parázni nem vagyok hajlandó. Megcsináltam az önellenõrzõ teszteket, az Útmutatót tudom használni. Persze nem tudok mindent fejbõl, de erre szerintem nincs is szükség. Ezen kívül nem sokat tettem. Hessegettem a gondolatokat, melyek a faluban fel-fellángoló, már-már tarthatatlanná mérgesedõ ellenétek szültek. Én még annyit sem akarok erre szentelni, hogy gondolkodom rajta. A képen az aszalt paradicsom ma behozott adagja látható. Nyári meleg volt ma is. éppen aszalni való idõ.

Szerző: empszi  2011.09.13. 20:06 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr845912591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.09.13. 20:54:40

M akkor kérdezhetek tõled....a népszámláláshoz ugyan mi szükség van az anyagi helyzetemre, hol lakom, milyen minõségben stb....és mi az, hogy "kell" válaszolnom rá....éppen csak a PIN kódomat nem kérik el.....
süti beállítások módosítása