Semmi érdekes

Ezt is mondhatnám erre a napra. Bár az, hogy TA felívott az ötletével azért igen érdekes volt. (Mármint az, hogy éppen tõlem akarta ezt kérni.) Fogalma sincs a dolgok hátterérõl. Azért elgondolkodtam rajta, hogy vajon lenne-e haszna, ha egy kicsit többet tudna az összefüggésekrõl. Aztán KI-vel beszéltem. Tanácstalan vagyok. Látom a bajt, és nem tudom, mit tehetnék. Azt hiszem, semmit. De azért nagyon figyelek. Meg szeretném tenni mindenképpen azt, ami az én dolgom ebben az ügyben, de egy hajszállal sem szeretném túlpörgetni a dolgot, és benne a saját szerepemet meg semmiképpen. Az alázat és a figyelem, ez a kettõ nagyon fontos. Tegnap írtam néhány keresetlen szót, hogy szerintem tényleg világvége van/lesz. De még rendesen végig kell ezt gondolom. Úgy értem ezt a világvégét, hogy annak a világnak van vége szerintem, ami talán a 13. században kezdõdött, és a 20. században „festette százezrek vérével bíborát”. Hajnalban meg felébredtem. Akkor jutott eszembe ez a dal(?). Meg az, hogy „õszi éjjen izzik a galagonya…” És megint a bajai házzal álmodtam. A múltkor is. Akkor azt, hogy telefröcskölték a falat málnaszörppel valahogy a vérre utalva. Most meg tárva-nyitva volt a kapu legnagyobb meglepetésemre. És a Mancs is ott volt a házban, a fészer alatt. Nem láttam, csak úgy tudtam. És arra gondoltam, hogy talán el is csavargott a nyitott kapu miatt. Délután meg a sövényt nyírtuk. És végre csináltam padlizsánnal töltött sültpaprikát, de fénykép nincs, mert kicsit bennfelejtettem a sütõben, és nem lett egészen fotóképes, de az íze hibátlan.

Szerző: empszi  2011.09.16. 20:57 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr945912587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.09.16. 21:09:01

M, én már elég régóta érzem a világom végét.....:-((..egy élhetõ világnak van vége.....és sajnos mivel csak ezt ismertem, megrémít amit sejtetni enged.........középkorban még az elõzõ életemben sem éltem.....

mclub 2011.09.17. 22:09:17

Skyppy, minden vég valaminek a kezdete is. Persze, az ismeretlen riasztó lehet, de micsoda csodákat is rejthet. Valami ilyesmirõl elmélkedtem ma. Engedd meg magadnak, hogy örülj, aminek csak lehet. Megéri. :)
süti beállítások módosítása