Csütörtök

Reggel elutazott L. Úgy egyébként a teljesen szokásos napom volt. Délelõtt iskola, délután népszámlálás. Közte igyekeztem összeszedni a mûsor anyagát. De ez már a jövõ hétre marad. Ez most így lesz. Most is mindjárt ülve elaszom. Érdeles ez a munka nagyon. Elég sok élettapasztalatot ad. Talán el is lehetne keseredni. Az a mondás jut eszembe, hogy aki nem gyûjt, az szétszór. ha valami nem épül, az pusztul, ami nem segít, az akadályoz. Hogy ez most mirõl jutott eszembe? Hát ez most hosszú… Az viszont fontos, hogy semmi olyannal nem akarok foglalkozni, ami az eltávolodást, a szétszóródást szolgálja az emberek között. Éppen ellenkezõleg szeretném. A fa azért van ma a képen, mert azt reméltem, hogy össze lesz vágva, mire hazaérek. De nem lett. Talán majd holnap. Most megyek, mert már félig aszom.

Szerző: empszi  2011.10.13. 22:03 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr575912558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.10.14. 04:18:52

"Az a mondás jut eszembe, hogy aki nem gyûjt, az szétszór. ha valami nem épül, az pusztul, ami nem segít, az akadályoz..." M ez nagyon nagyon tetszik nekem.....és akár mottónak ki lehetne tenni akár a "Fehér Házunk" homlokára...... mert te is pontosan errõl írsz, hiába nem akarsz politizálni, lépten-nyomon belebotlasz kikerülhetetlenül...... én speciel sajnálom, hogy ennyire belefolyt a politika az életembe......

mclub 2011.10.14. 20:33:55

Skyppy, szerintem azzal érdemes foglalkozni, amire lehet befolyásunk. Bentrõl kifelé haladva sokkal könnyebb és hatékonyabb. :)

skyppy 2011.10.15. 05:22:34

Igen, talán igazad van...de akkor sem tudok úgy tenni, mintha nem is lenne semmi ami rossz........
süti beállítások módosítása