Kedd

Elfáradtam. Ma ez az utca volt mûsoron. Itt még két házam maradt, ha jól számolok. A Kassa utcában is van még két problémás házam, a Petõfiben talán 6-5, a Hunyadi talán kész, van még a mi utcánk és a még egy rövid. A mûsort – úgy érzem – sínre tettem. Persze, még gyakorolni kell a gyerekekkel meg a dekorációt összehozni. Szép volt az idõ is. Jó lenne írni a tapasztalataimról. Arról, hogy milyen eszméletlene felelõtlenségnek tartom az alaptalan hangulatkeltést, a riogatást. Arról, hogy mennyire kevéssé gondolkoznak az emberek, és arról, hogy annyi a rossz élettapasztalat, hogy már fel sem merül az ártatlanság vélelme. Ha a pókháló tartószálát elvágjuk, akkor miért csodálkozunk, ha összegabalyodik a háló. A problémák soha nem oldhatók meg azon a szinten, ahol keletkeztek. A megoldáshoz mindig feljebb kell lépnünk egy szinttel. De ha a magasabb szint lét ki van zárva, akkor az élet olyan, mint amikor a Titanik teste megtelik vízzel, és a plafon miatt nincs följebb. De ki építi fel a plafont? Kizárja el az utat a csillagokhoz? Ezt mindenki csak magával mûvelheti.

Szerző: empszi  2011.10.18. 21:33 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr365912553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.10.19. 04:28:41

M hangulatot csak ott lehet kelteni, ahol megrendült a bizalom.....ha hinném,hogy nem élnek vissza azzal amit elmondok, ha hinném, hogy olyan jogállamban élek, ahol nekem is lehet igazam....fel sem merülne bennem semmi kétség.....és hidd el nem a régen volt idõk alakították ki ezt bennem, mert csak most érzem azt, hogy még az illuzióját is elvették tõlem annak, hogy boldogulhatok....
süti beállítások módosítása