Vasárnap

Most volt az óraátállítás. Fõztem, itthon van Misi. Ferenc Pesten van. Holnap Baja. Nagyon jót olvastam a Marketing Commando hírlevelében arról, hogy miért jobbkedvûek a latinok nálunknál. Mert hálát adnak. Egy kicsit elszégyelltem magam. Mert tudom én ezt, aztán néha mégis lógatom az orrom. Pedig még ez a terápiás blogom is itt van. Ami lényegileg ugyanaz. De milyen jó, hogy vannak ilyen figyelmeztetések, hogy Hé, ember, vedd már komolyan a saját tanácsaidat! A tegnapi témát majd fejtegetem még, csak most nincs hozzá kapacitásom. :)

Ez pedig a Siklósi út ma délelõtt. Csöndes, napos vasárnap.

Szerző: empszi  2011.10.30. 20:35 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr685912541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.10.31. 03:57:50

:-) M én is hálás vagyok és elfogadom amim van, csak néha sok, néha muszáj panaszkodnom, mert a mostani változások nem szívem szerint valók.....pedig hidd el, nem kérek sokat.....szeretném ha mûködne az élni és élni hagyni elve.....

mclub 2011.10.31. 17:51:49

Értem én, Skyppy, de Latin-Amerikában sem könnyebb, ezért akarok tõlük tanulni hálát adni és ezzel életörömöt megélni. :)

skyppy 2011.10.31. 18:45:10

M...lehet hogy nem könnyebb, de ha én már éltem elégedetten - márpedig egészen sokáig úgy éltem - akkor nem szíves adom annál alább....és hidd el nem azzal vagyok elégedetlen amim van....hanem azzal, hogy még ezt is elvehetik tõlem.....nem vagyok berendezkedve sem lelkileg sem fizikailag a hajléktalanságra......
süti beállítások módosítása