Pocsolya

Még egy pocsolyának is lehet örülni. De tényleg. Mert most jöttem rá, hogy valóban milyen régen esett az esõ. És ennek a falusi ember annyira nem örül. Így tegnap sem haragudtam, még úgy sem, hogy tegnap elázott a frissen fodrászolt hajam. T keresett meg ma az iskolában. Tûzszerész lett. Megjárta Afganisztánt is. ezen kívül… volt néhány nagyon jó percem. Nem tudom konkrétan megfogalmazni, de erõsnek, egészségesnek, energikusnak érzetem magam. És ez nagyon jó érzés volt. Nem magamnak köszönhetem, mert nem csináltam mást, mint máskor. Ajándék volt. Valami figyelmeztetés, hogy tudja, hogy mi az én érdemem és mi nem. És majd ha legközelebb megint így érem magam, alázat és hála töltsön el, még véletlenül sem elbizakodottság vagy hasonló. Úgy egyébkén a pocsolya ragyogása, benne az ég tükrözõdése lenyûgözött, és rájöttem arra is, hogy mennyire nehéz tükrözõ vizet fényképezni.

Szerző: empszi  2011.12.13. 21:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr265912495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.12.14. 03:51:43

Szépen írsz még egy pocsolyáról is...én spec nem örültem az esőnek...az autószerelő lehúzott ablakkal kint hagyta a kocsimat, elázott az első ülés....:-(

mclub 2011.12.14. 20:22:56

...hát, ezt megértem :)
süti beállítások módosítása