Megvan az idõpont

Ma voltunk a sebésznél. Március 26-án, hétfõn lesz a mûtét. Kinyílt a hasfalam a négy évvel ezelõtti mûtét nyomán. Ezt fogják rendbe tenni. Ezen kívül „egy kosszal” kiveszik az epekövemet is. Ez már nagyon régen megvan. Lehet már nyolc éve is, hogy tudok róla. De elég nagy, ezért nem okozott különösebb gondot. A négy évvel ezelõtti mûtét életmentõ mûtét volt, a maga nemben is elég kockázatos meg tervezetlen is, gondolom, eszükbe sem jutott akkor éjjel, hogy az is kivegyék. nyilván, arra koncentráltak, hogy megmaradjak. Jó sokat várakoztam, hogy sorra kerüljek. Elmaradt, hogy a kórház környékén készítsek fényképet, így ez a patika került lencsevégre. Végtére ez is egy egészségügyi intézmény. No, és a kép bal felsõ csücskében látszik a ragyogóan kék ég. Teljesen tavaszi idõ volt. Bár holnapra havat mond. De márciusban már igazi tavasz lesz.

Szerző: empszi  2012.01.12. 17:42 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr945912462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némber 2012.01.14. 01:15:50

engem meg leütött egy rohadt drogos az utcán fényes nappal. le akarta szaggatni rólam a nyakláncom. nem eresztett sem a lánc, sem a nyakam, a drogos meglépett, a járókelők elkergették azt a szemétládát. szóval a szülinapi ajcsim egy agyrázkódás, magány, kórház és zúzódás lett. mondanám, hogy szopás, de zúzott állal és állkapoccsal még azt sem tudok, csak pépeset enni.

mclub 2012.01.14. 17:45:08

Ohhhhhhhhhhh! Ez durva! Mielőbbi jobbulást!
süti beállítások módosítása