Víznap a víz világnapján - és cukrozott ibolya

Ez csak véletlen egybeesés. Vagyis a víznapomat az újholdhoz igazítom, és hogy ma éppen a víz világnapja is van, ez nem befolyásolta az elhatározásomat. Van, hogy ilyen-olyan ürüggyel kihagyom a víznapot, de utólag mindig megbánom. Nem könnyû fegyelmezni magunkat, de megéri. Az önfegyelem – természetesen ésszerû keretek között – kifizetõdõ befektetés.

Ma sem volt egyszerû napom az iskolában. Mintha most, hogy távol leszek hetekig, a problémák mind idegyûlnének. Délelõtt végig órák ügyelettel. A hatodik órában lementünk a tanösvényre. A gyerekek szedtek nekem ibolyát. Így elérkezettnek láttam az idõt, hogy a régen tervezett ibolyacukrozáshoz hozzáfogjak. Azt hiszem, sikerült. Bár összehasonlítási alapom nincs, mert csak képen láttam cukrozott ibolyát. Aztán este még osztályfõnökként igyekeztem helytállni. Reggel 7-kor folytatom.

Szerző: empszi  2012.03.22. 20:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr615912389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása