Csütörtök - április 12.

Szóval ez is egy utólag leírt nap. Most próbálom visszafejteni az eseményeket. Reggel b. hozta a benzines kannát. Ennek semmi jelentõsége nincs, csak azért írom le, mert így, centirõl centire tudok csak visszaemlékezni. Még elõzõ nap fõztem a székelykáposztát, így az volt az ebéd. Délelõtt Jencivel elmentem a Spárba meg tankolni. Délre értünk haza. Aztán aludtam, és I. telefonja ébresztett, egy telefonszámot kért tõlem. Aztán B. jött a kutyáért, majd K és J hoztak egy zsák diót. K-éktól négy éve is kaptam egy zsák diót, amikor beteg voltam. Gyógyító dió terem náluk. :) Aztán pucoltunk is a dióból, s kb. ennyire emlékszem a napból. Ja, és elkezdtem fõzni a marhalábszár-pörköltet. A fagy egy kicsit megkapta a gyümölcsvirágokat. Most van teljes virágzásban a meggy. De most virágzik a téli körte (itt a képen is az látható), de virágzik az eper is.

Szerző: empszi  2012.04.14. 08:41 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr155912368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2012.04.14. 08:51:44

Nálunk is virágoznak a gyümölcsfák! ... Van amit megkapott a fagy, a meggyfán is elég sok virágot, de azért van ép is rajta... A körte is szép! Az almafák is most kezdik a virágok nyílását.... De a dió lefagyott, feketék rajta a virágok... még szerencse, hogy tavalyról van bőven dióm! Remélem, hogy lesz azért valamilyen gyümölcs! %wink%
süti beállítások módosítása