Hétfõ

Ma anyósom is kijött ebédre. Sok mindent fõztem. Volt szokásos vasárnapi leves. (Tegnap nem volt, mert tegnap a szombati maradék tárkonyos húsgombóc-levest ettük meg.) Csináltam gombás szûzérméket (laskával és vargányával), hozzá illatos répát olyan citromfûvel, amit tegnap szedtek a gyerekek Kisnyárádon. Aztán természetesen rántotthús is volt kukoricás és natúr rizzsel, készítettem hozzá ribizlimártást és kétféle salátát is (csak hogy legyen választási lehetõség. Volt hagyományos tejfölös uborkasaláta meg tavaszi vegyes zöldsaláta (fejes saláta, medvehagyma, spenót, újhagyma mézes, almaecetes, olajos öntettel.)

A délután beszélgetéssel telt. Aztán estefelé elültettük a palántákat. Most meg várom, hogy jöjjenek már haza a gyerekek.

Szerző: empszi  2012.04.30. 23:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr965912350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása