Blog-születésnap

Szinte hihetetlen, hogy már éppen öt éve annak, hogy ezt a blogot megnyitottam. Akkor tele izgalommal és az ismeretlentõl való tartással kezdtem hozzá ehhez. Azóta már egészen másként tekintek az internetre. Már teljesen hétköznapi dolog, hogy úgy írok, hogy bárki elolvashatja. De már azt is tudom, hogy nem állnak hosszú tömött sorban azok, aki akarják olvasni, amit írok. Annyi információ, érdekesség van, hogy figyelemre méltót írni nem egyszerû. De már nem is akarok. Nekem jó, hogy ezt csinálom, és ez éppen elég. Érdekes végiggondolni, hogy mi minden történt ez alatt az öt év alatt. Hát, nem kevés. Megjártam azóta hét tû hosszát.

Szerző: empszi  2012.05.04. 19:44 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr505912346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medovarszki Judit 2012.05.07. 19:10:17

Kedves Gyöngyi! Én a sorban állók között vagyok,aki rendszeresen olvassa a blogodat. Nagyon sok mindenben hasonlóan látom a dolgokat, a megfogalmazásaid a szám íze szerint íródnak. Szoktam mondatokat is lejegyezni a bejegyzéseidből.Üdv.:Judit

mclub 2012.05.08. 19:31:13

Judit, örülök, hogy így van. :)
süti beállítások módosítása