Péntek

Reggel Ferenc vitt le az iskolába. Ez a variáció most volt elõször. Ma õ ment kocsival. Az elsõ szünetben mondta I, hogy meghalt K.K. nem hittem a fülemnek. Nagyon sokat töprengtem élet-halál dolgain, meg azon a nagyon különös viszonyon, ami köztünk volt. Apám földije volt, s még az is lehet, (ha nem csak névazonosságról volt szó), hogy hetedik unokatestvérek voltunk. Tegnap meg Tom Best halálhírét tudtam meg. Már akkor elkezdõdött bennem ez a gondolatsor. Nagyon örülök, hogy az a világnézetem, ami. Ragyogó idõ volt. Osztályfõnökin lementünk a gyerekekkel a tanösvényre, az „én édes tanösvényemre”.

Szerző: empszi  2012.05.11. 20:13 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr595912339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2012.05.12. 14:49:56

...és volt névnap is ? ...tegnap eszembe jutottál, mennyit írsz Ferencről...ha ilyenkor tatja, akkor boldogot neki...

mclub 2012.05.12. 21:34:03

Ferenc névnapja ősszel van, de a jókívánságok mindig jól jönnek. :) Köszönöm. :) Igen, valóban sokat beszélek mostanában róla. Hat év után ismét itthon lakik. Misi meg most Amerikában van (Kalamazoo-ban) . Róla sokkal kevesebbet tudok ebben a pillanatban.

amerika24 2012.05.13. 07:21:01

...semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy egy anya sokat beszél a gyermekéről...hiszen tudjuk, velük mindig elfogultak vagyunk, és erről egyetlen anya sem tehet...
süti beállítások módosítása