Szeptember 11.

Emlékszem arra a nevezetes napra. Szerda volt. M-nál voltam, és nem tudtuk még semmit arról, ami aznap történt. Minden indok nélkül a sok évvel azelõtti amerikai útjáról mesélt. Amikor hazaértem, a gyerekek a tévét nézték. Misi azt mondta, hogy az arabok megtámadták az usát. Ez jött le a hírekbõl. Éppen 11 éve volt. Pálferit hallgatom most délután. A félelmekrõl beszél. Arról, hogyan nézünk szembe a félelmeinkkel. Vagy nem nézünk velük szembe. Harry Potter is eszembe jutott ettõl függetlenül ma reggel. A mumusos jelenet. Amikor az a végkicsengés,hogy „te a félelemtõl félsz a legjobban” Igen, valójában a félelemtõl félünk. Hajlandó lennék utálni a félelmeimet. Erre az ötletre valami fura érzés támad bennem. El kell ezen gondolkodnom. Már csak másodpercekre tudom az életemben felidézni azokat az érzéseket, azt a idõtlen biztonságot, amit egy ilyen tyúkudvar elõhoz.

Szerző: empszi  2012.09.11. 16:38 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr545912212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.09.11. 20:46:20

Miért pont a tyúkudvar? Szép kép, és valóban megnyugtat, gyerekkoromat idézi. Annak ellenére, hogy falun lakom, de az udvar már nem ilyen. Üdvözöllek és szurkoltam, hogy mielőbb meggyógyulj.

mclub 2012.09.12. 20:13:53

Ahogy hazafelé jövök, ott van ez az udvar. Aztán csak azt fényképezgetem, amit napközben látok. :) Köszönöm a rám gondolást. Puszi: Gy.
süti beállítások módosítása