Szilveszter

M-nal és P-val ebédeltünk a Fülemülében, aztán elmentünk Siklósra, Gyûdre, utána a Zsolnai Negyedbe. Itthon ettünk fõtt kolbászt este – virsli helyett, mert pár éve, amikor ehetetlen volt a virsli Szilveszterkor, úgy döntöttem, hogy én többet nem veszek virslit erre az alkalomra. Apám egyébként is mindig kolbászt fõzött Szilveszterkor. Ezt a hagyományt követem. Van még egy kicsi idõ az évbõl, még végiggondolom, hogy mi is volt ebben az évben. A szokásos WG-féle tisztánlátó gyakorlatot is megcsinálom:

A tisztánlátó gyakorlat - szigorúan írásban végzendõ – a következõ három kérdésre válaszolok: 1) Mi volt jó 2012-ben? 2) Mi volt rossz 2012-ben? 3) Azaz mit fogok MÁSKÉPP tenni 2013-ban?

Szerző: empszi  2012.12.31. 21:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr65912095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása