Zúzmarás

„Téli fának hinnéd, mit a zúz belombolt…” Ez jutott eszembe, ahogy a címet leírtam. A Hamis tanúból van az idézet. De ma tényleg belombolta a zúz a fákat. A szilveszteri ragyogás után ilyen tél lett. Vannak fagyos dolgok. Arra gondoltam tegnap, hogy minden új élet észrevétlenül kezdõdik. Már itt az élõlények életére, a magzatokra gondolok. Nem akarom ideírni, a konkrétumokat. M-val beszéltem telefonon. Különös, nagyon különös dolog ez. A világ határai nagyon sokkal tágabbak a mi határainknál. A határátlépés meg nem egyszerû dolog. És nem is egyértelmû. Úgy egyébként csendeske nap volt. Szürke-fehér és hideg. De sokat pihentem. Egy kicsit írtam, olvastam, PF-t hallgattam. Este tévét néztünk. A holnap visszamegy. Szeretnék mindent a legjobban csinálni, mondani és gondolni, gondolni, mondani és csinálni. És megtenni, amit kell, azt tenni meg, amit kell. Istenem, segíts! (Nincs baj, hála Istennek, csak azért fohászkodok, hogy kerüljön el ezután is.)

Szerző: empszi  2013.01.02. 22:50 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr105912092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.01.02. 23:08:03

Az emberek minidig akkor hivják Istent, ha baj van, ha nincs , el is feledkeznek róla...nem úgy te ... Bizony mondom, meg kell köszönni minden napot, amit ajándékba kapunk...

mclub 2013.01.04. 06:59:48

Amerika24! Nagyon boldog új évet kívánok neked! :) :) :)

margit2 2013.01.04. 07:55:21

Gyöngyi! Én is szeretettel kívánok Neked jó egészséget az új évre és sok szerencsét! B.U.É.K! %smile%
süti beállítások módosítása