Február 3. vasárnap - balázsolás

Ebben a pillanatban kibújt egy kicsit a nap a felhõk mögül. De most itt fekszem, hallgatom Pál Ferit, és nem megyek oda az ablakhoz. Szerettem volna aludni, de nem megy, pedig majdnem lecsukódott a szemem a konyhában. És ilyenkor nagyon lassú is vagyok. Lenne még sok dolgom lent. De most vasárnap van. Most annyira ennék valami édességet. Ebédre sütöttem kolbászhússal töltött szûzpecsenyét. Nagyon sajnálom, hogy a fátyolhájat nem kértem el tegnap. De majd jövõre. De így is elég jó lett. A paprikás szalonna fantasztikusan finom lett. A töpörtyû is finom. A hurka is nagyon jó. Az élet nem csak kötelességekbõl áll. Ma gyertyaszentelés és Balázs-áldás is volt.

Szerző: empszi  2013.02.03. 15:24 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr375912058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.02.04. 14:36:45

Egyszóval minden finom...elhiszem... ...igen, a töltött szűzpecsenyét be kell bugyolálni a fátyollal, így zamatosabb, és persze nem szárad ki az a finom husi... ...volt , hogy csináltunk több ilyen töltött húst, hasaaljából, az is megfelelt erre a célra...

mclub 2013.02.07. 15:32:45

Valóban, úgy az igazi, de nem jutott időben eszembe. Egész jó ötlet, a hasaaljába tölteni! :)
süti beállítások módosítása