Március 14. csütörtök – tél a tavaszban

Tegnap este lett pápánk. Nem volt semmi „elvárásom”, de hogy SJ lett a pápa, valami különös örömmel töltött el. Nem is tudom, mikor érzetem hasonlót. Elõtte Györgyivel beszéltem. Vagyis talán éppen a füst felszállásának pillanatában. Aztán nehezen aludtam el. Reggel korán keltem. Még fél öt sem volt. Gyalog indultam el, de jött KG és elvitt. Nagyon jól esett. A kicsi Eszti, meg is jegyezte, hogy milyen szokatlan, hogy ilyen vidám vagyok. Felmentem a nyolcadikosokkal filmet nézni a negyedik órában. Az ötödik órában volt az ünnepség. Aztán gyalog jöttem haza. Vágott az arcomba a havasesõ. Még jó, hogy a nagygallérú fekete kabátban voltam. P. itt volt délután. Tombol az ítéletidõ. Nem emlékszem még ilyen március idusára.

Szerző: empszi  2013.03.14. 19:50 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr75912015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2013.03.15. 20:07:05

Na ez az idő biztos emlékezetes lesz... Én sem emlékszem ennyire nagy havas viharra ebben az időben... Én nem is mozdultam ma ki a házból...

mclub 2013.03.17. 15:30:53

Ahogy látom, mi volt szerte az országban, én még nem szólhatok egy szót sem. A csütörtök dél körüli idő volt durva, de aztán nem. Még a 15 km-re lévő Pécsen is sokkal keményebb volt a helyzet. De azért én is emlékezni fogok ezekre a napokra, az biztos.
süti beállítások módosítása