Május 4. szombat – blog-szülinapom!

Ó, hát már majdnem panasznap címû bejegyzést írtam, amikor megláttam, hogy engem köszönt ma a blogol! Ó, Istenem. Az egy nagyon nehéz év gyönyörû tavasza volt, amikor ezt a blogot megnyitottam. Éppen hat éve! Szinte hihetetlen. Mennyire régen volt, és mégis milyen közel. Annak a tavasznak a pezsgõ nagyszerûségére emlékszem. Meg arra, hogy izgultam, amikor kiléptem az internet világába. Errõl jut eszembe, hogy a fõzõs szülinapja sem jutott eszembe. No, ez lett végül a mosoly pillanata ezen a napon. Meg az, hogy M. felhívott. És nagyon sokat beszéltünk. Segített abban is, hogyan oldjam meg a lent vázolt helyzetet. Az innen következõ részt korábban írtam, akkor, amikor még nem jöttem rá, hogy blogszülinapom van. Az egész szombatom ráment. Egy személlyel kapcsolatos problémát igyekeztem megoldani, de csak az elõ lépést tettem meg. Hogy mi lesz a kimenetele, kétesélyes. A cél, hogy a körülötte levõ feszültség ne vigyen el felesleges erõt. Úgy érzem magam,mintha bányában lettem volna. S már megint a nyakamon a könyvelés. Istenem segíts, hogy legyen erõm rendesen megcsinálni a dolgokat! Megint kezd bennem túl sok lenni az akarat, a nekifeszülés. Mintha kezdenék visszatérni ahhoz az önmagamhoz, amit már úgy reméltem, meghaladtam. De lehet, hogy ez a szerpentin? Alig voltam kint ma. Fénykép is csak azért készült, hogy legyen. De a kerti borágó tényleg virágzik. Tavalyvetettem. Aztán sorsára hagytam. Azt idén újra kikelt, de már sokkal erõsebb növény lett, mint amilyen tavaly volt.

Szerző: empszi  2013.05.04. 20:59 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr395911963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.05.04. 21:28:23

Boldog blogszülinapot ! Kívánom , hogy írd még sokáig, legyen erőd hozzá, bárhogy legyen a jövő, itt mindig pihenj meg egy kicsit, és persze hozd a napi képeid...nekem nagyon tetszenek.

mclub 2013.05.05. 23:33:44

Köszönöm, Amerika24!
süti beállítások módosítása