Május 21. kedd – módosult

Annyira felhasználtam az energiatartalékaimat, hogy a nap egy részt gyakorlatilag módosult tudatállapotban töltöttem. Érdekes állapot ez. Ilyenkor a rutin visz elõre. Gyakorlatilag automatikusan cselekszem. Rossz egy kicsit, mert érzem, hogy nem tudok pl úgy fogalmazni, ahogy szeretnék. De jó is, mert olyan, mintha robotpilótára kapcsolnék, és így „fennmaradhat a gép” úgy is, hogy korlátozva vagyok a cselekvésemben. Alig több, mint négy órát aludtam az éjjel. Ez az én 8 órás alvásigényemhez nagyon kevés. De megint átélhettem azt is, hogy meglettek olyan feladatok, melyek megoldásának mikéntjét elképzelni sem tudtam. Reggel jött Sz. papa és a gyerek. Elképesztõen lefárasztott a helyzet. Tényleg úgy cselekedtem, mint egy robot. Megtettem mindent, ami tõlem telt. Aztán a gyerekeknek is elmondtam, hogy mi van. Egy kicsit magamra maradottnak éreztem magam. Én nem kértem ezt a tisztséget, amiben most vagyok. Erre mondják, hogy rajtam maradt, mint szamáron a fül. Délben itt volt Cs. és E. Nagy állatozás volt. :) Most meg lehet, hogy a kinti nyusziknál lesz szaporulat. Délután aludtam egy kicsit, de nem tudtam mégsem rendesen pihenni, de lemondtam holnapra P-t. A mobilszolgáltatóval kellett intézkednem. Még valami ebédet kellene gyártanom.

Szerző: empszi  2013.05.21. 19:36 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr865911945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.05.21. 21:54:48

Robotpilóta ?....ez jó, sokkal jobb, mintha ölbetett kézzel várnál...valami csodára... A kép nagyon tetszik, nagyon kecskés...aranyos...
süti beállítások módosítása