Május 22. szerda – Várom az angyalt

Hát nem is tudom, hogy mit mondhatnék errõl a napról. Ferenc autója kész lett. A miénk majd holnap félig. Aztán még egyszer visszamegy egy körre. Nem akarok az anyagiakon gondolkozni. Még mindig volt valahogy. Ha jól vagyok, akkor jó. Ma viszont lehettem volna jobban is. Egy kicsit szeretném összeszedni magam. Reggel esõben mentem le. De aztán napközben szépen kisütött a nap. Pál Ferit hallgatok, majd alszom, s holnap jobb lesz. Van egy olyan fantáziám, hogy majd jön egy angyal egy jó hírrel.

Szerző: empszi  2013.05.22. 21:18 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr255911944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.05.22. 21:46:37

Berentei Áginak van egy könyve, ami az angyalokról szól...már elég régen olvastama,de egyet nagyon megjegyeztem belőle... Ha váratlanul, váratlan helyen tollat találsz, közel vannak az angyalok, s üzenni fognak valahogy ...tudni fogod, hogy ők voltak... Minap találtam egy egy szép nagy tollat az udvaron...talán vadgalambé...most én is várom az üzenetet, valami jó hírt...

mclub 2013.05.23. 22:35:11

Egyszer majd megnézem ezt az angyalos könyvet. :)
süti beállítások módosítása