Június 1. szombat – konyházás és asztali gép

Tönkrement a laptopom áramcsatlakozója. Remélem, hétfõn majd tudok venni újat. Addig a régi szokásaimhoz térhetek vissza itt a lenti gépnél. Reggel a piac után konyháztam. Fõztem egy csomómindent, kenyeret sütöttem. Aztán ebéd után szembesültem a gépem bajával. No, ettõl kiborultam. Mintha valami fontos és nagy ügy lenne. Persze most nagyon nem hiányzik, hogy egy új alkatrészt vegyek, de azért a kiborulásom ennél jóval nagyobb volt. Mintha átszakadt volna bennem valami gát. Most jobban vagyok, de azt nem tudom megmondani, hogy kijött-e belõlem minden felgyülemlett lelki salak. Most fáradt vagyok. A virágok (kerti borágó) a mai ételfotóimról valók. Tavaly vetettem, elszórta a maját, és az idén kikelt. most sokkal nagyobb,mint tavaly. Sok jót tulajdonítanak ennek a növénynek. Pl. a jó kedély virágának is mondják. Úgy legyen. Mind a hármat megettem. Várom az eredményt.

Szerző: empszi  2013.06.01. 21:19 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr395911934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2013.06.01. 21:47:01

De gyönyörű ez a virág...ismerem a borágót, de sokkal kisebb virágokat képzeltem neki, állítólag az uborka eltevéséhez is használják, igaz, nekem nincs, és még sosem használtam semmibe, és hogy megenni ?...ez nagyon új...milyen íze van?

mclub 2013.06.02. 22:08:48

:) Itt a képen nagyobb ez a virág, mint a valóságban. Nagyon enyhe íze van. Uborkára emlékeztet. Azt olvastam róla, hogy hasznos gyógynövény. Igen, többen elcsodálkoztak már rajta, hogy megeszek egy csomó növényt nyersen, amit nem szokás. Csak kíváncsi vagyok... :) Van sok olyan növény, ami ehető, csak nem szoktuk megenni.
süti beállítások módosítása