Február 9. vasárnap - majdnem képtelenség

Átvitt és konkrét értelemben egyaránt. Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy ma egyetlen képet sem csináltam. Ezért most gyorsan leszaladtam, s a még befejezetlen alkotásomat, amin ma dolgoztam, megörökítettem. Meg a Bagdi Emõke könyvet, aminek nyomán most agyalok, meg a portfólió készítés útmutatóját. Mert ez a majdnem képtelenség. Mármint az, hogy ez határidõre elkészüljön. De azért csak majdnem. Mert meg szeretném csinálni. De rengeteg ez, nagyon sok. Tegnap eset megjött a link a belépési felülethez. A mozawebet kell átvennem. De most meg már aludnom kell, mert mindjárt holnap van. Beszéltem-irkáltam a családtagokkal. Nagyon jó pörköltet fõztem ebédre. Hét fok volt legalább, de lehet, hogy tíz. Délelõtt még sütött a nap, de délután már esett az esõ.

Szerző: empszi  2014.02.09. 23:30 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr1005911670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bíbor 2014.02.09. 23:47:46

Nagyon ügyes vagy. Nem szabványos asztalhoz terítő, és szalvéták készültek? Ez nálam is esedékes. Mivel szeged be?

amerika24 2014.02.10. 12:47:32

Engem is érdekelne , hogy mi lesz belőle? Megmutatod , ha kész lesz ? A hétvégén én is varrtam, egy falvédőt az unokának , már elvitték, de nem fotóztam le...gondoltam , majd a falon, vagyis a rendeltetési helyén...

mclub 2014.02.11. 20:05:21

Sziasztok! Nem is gondoltam, hogy valaki észreveszi ezt a bejegyzést. :) Tényleg asztalterítő szalvétákkal. Vettem kékfestő anyagot méterben és ferde szegőnek nevezett -szintén méterben kapható - szegőt. Nem vagyok valami nagy varrónő. Kb. ennyire vagyok képes, hogy egy terítőt beszegjek. Fehér tányérokkal szép lesz szerintem. A gyerekeknek csinálom én is. Saját készítésű ajándék. :)

bíbor 2014.02.11. 20:33:41

Ez a legszebb ajándék. Időt, munkát, törődést kapnak az ifjak.
süti beállítások módosítása