Misi a itt tartott20140429.jpg előadást a PTE-n, s jött haza estére. Ennek a röpke időnek is örülök. Délután nagy zivatar volt jégesővel. Kiskerten salátaszüretet tartottunk.

Az biztos, hogy csak felsőbb erővel megy a változás.

Aktuális idézet Fausztina nővértől:

"106   Ezek rémisztő dolgok, de ne rémítsenek el egyetlen lelket sem,  mert Isten nem ró ránk többet, mint amennyit el bírunk viselni. Másrészt talán sohase bocsát hasonló szenvedéseket ránk. Csak azért írom le mindezt, mert ha Istennek úgy tetszene, hogy valamely lelket ilyen szenvedéseken átvezessen, (50) ne féljen ez a lélek, hanem amennyiben tőle telik, maradjon hűséges Istenhez. Isten egy lélekben sem okoz kárt, hiszen Ő maga a szeretet, és ebben a felfoghatatlan szeretetében hívta életre a lelket. Bár, mikor ezek között a kínok között vergődtem, nem értettem ezt."

Szerző: empszi  2014.04.30. 05:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr966099293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása