kertváros.jpgReggel anya már zuhanyzott, amikor lementem, mert tegnap elhatározta, hogy jön a reggeli misére Kertvárosba. Így szóba sem került, hogy elgondolkozzunk rajta, hogy ilyen időben elinduljuk-e. Jó volt ez így, mert logikus végiggondolás után itthon maradt volna. De utólag örültünk, hogy elmentünk. Pedig még tankolni is voltunk meg a Spárban vettünk kenyeret. Tejszínes, pórés csirkemellet csináltam ebédre. Ez finom és fél óra alatt van ebéd. Tegnap este még pakoltunk, de sok van még. Most gyűjtök erőt, aztán talán még esete lesz erőm egy kicsit haladni.

Azt hiszem, ma van a blogom szülinapja, de mindjárt megnézem. 2007-ben kezdtem, s most már pár hete vagyunk ezen a helyen. De erről a hét évről elmélkedtem már akkor. Igen, ma van a blogszülinapom. Ma hét éve, este tíz után tettem közzé az első írást a blogolon. Akkor nagyon izgultam. Furcsa volt nagyon ez a világ. Mennyit változtam azóta! Mekkora gát szakad át azzal, ha megtanulunk(?) a nyilvánosságnak írni. Bár nem megtanulás inkább megszokás ez. Bár én akkor már túl voltam tíz év falusi újságíráson. De az azért egészen más. És 2006 márciusában v. februárjában csináltam utoljára az újságot. Februá20140504.jpgrban, 2006-ban. Akkor beszéltem meg RA-val, hogy az egyetemen klubozunk majd. 2006 márciusában jöttem ki az irodából. Azóta is eltelt nyolc év.

PF--t hallgatok most is. Az előbb arról beszélt, hogy a tanárok háromszor jutnak el átlagban a pályájuk során válságos fázisba. Első alkalom rögtön a pályakezdés után. No, ez megvolt nekem. De akkor elmentem gyesre, jött a rendszerváltás, az ÖKIT, a Világ Világossága, aztán Egerág. Itt letoltam hét évet, és irodista lettem, majd nyolc év után nyolc év osztályfőnökség. És itt vagyunk most. És most benne vagyok a gödörben rendesen. Ezért egészen biztos, hogy valamit másként kell csinálnom.

201405a.jpgU.i.Estére mérséklődött a szél és még a nap is kisütött egy kicsit. Megnéztem a Cobra 11-et (emberemlékezet óta nem néztem tévét, de egy időre elég is volt), olvastam a betűs generációkról, ami valahogy átgondolásra szoruló elmélet - szerintem. És Misivel is irkáltam egy kicsit. :)

Szerző: empszi  2014.05.04. 14:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr716117601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása