20140518.jpgAki folyton panaszkodik, többletforráshoz jut, de közben... (itt most nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi, hogy) belesavanyodik, vagy megsérül ebben... Pál Feri mondja a 2010.11.09-es alkalmon. Nagyon jó ez is. http://palferi.hu/2010-2011

Annyira szeretnék úgy viselkedni, hogy a legjobbat tegyem mindazoknak, akik fontosak nekem. De sokszor nem sikerül. Még jó, hogy "van valaki, aki mélyebben intézi az életet, mint a szüleink" - ezt is most mondja PF. Ez azért könnyebbség anyaként. Van, aki több a szüleinknél. A szülők gondviselők ugyan, de nem a Gondviselő. Az ő hibáikat Ő felülírja.

vaskút.jpg

Ez itt a gyerekkori házunk képernyőfényképe. PF. -vel mentem a múlt kútjába.

Egyébként misén voltunk itt 10-kor. Vasaltam egy kicsit délután. De ezen kívül csak aludtam. Már sütött a nap, de ha jól hallom most esik az eső.

Szerző: empszi  2014.05.18. 22:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr516179786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása