20140519.jpgAz élet él és élni akar. A kisgólyák jó vannak a vadasparkban, Halász pedig új párt talált magának. Megy tovább az élet. A természet a nagy tanító. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire egyszerű. De talán érdemes lenne megtanulni a leckét, Van valami valamikor valahol. Aztán az véget ér, de nem az élet ér véget. Az Élet a nagy Egész. Máshogy nyilatkozik meg. Más formát ölt. Nem kéne magunknak akkora fontosságot tulajdonítani egyrészt, másrészt pedig tudomásul kéne venni, hogy van egy jól működő fogatókönyv minden esetre. Újratervezés. Az Élet a lényeg, az áramlás. Újrarendezés. Ez nekem is nagyon kéne. És talán van is már valami ez irányba.

Rendezgettem a dolgaimat az iskolában is. Van jegy csütörtökre Pál Ferire. Voltam a gumisnál, holnap megyek megint. Most sok dolgom van még ma.

g20140519.jpg20140519_1.jpg

Szerző: empszi  2014.05.21. 18:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr366182565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása